jacq.

fullsizeoutput_eed

Ik schrijf (humoristische) personal essays voor onder meer de Volkskrant. Ik fileer daarin graag populaire cultuuruitingen, zoals in Het Boer Zoekt Vrouw-liefdesalfabet, De Faalkaravaan (over het programma ‘Ik vertrek’) en De ondraaglijke lichtheid van de inspirerende spreuk. Ook schrijf ik columns over het gewone leven, bijvoorbeeld dat op kantoor. Mijn boek Kantoorleven (met stukjes waarvan een deel eerder in Volkskrant Magazine verscheen) ligt sinds mei 2019 in de boekwinkel.

Mailen? Leuk! Klik hier.

Of vul het formulier even in!

Advertentie

3 gedachten over “jacq.

 1. Hoi,
  Ik heb zo hard gelachen om uw stuk in VK magazine vandaag, bedankt. Daarnaast herkende ik helaas ALLES en daarom is mijn vraag: Kunt u mij het mij laten weten zodra u ideale kapper gevonden heeft?

  Groet,
  Lisa

 2. Hoi,
  Tranen van het lachen tijdens het lezen van het kappersartikel. Zo vreselijk herkenbaar, terwijl we vast niet dezelfde kapper hebben. Dit VK magazine mag in het leesrek van de kappers!
  Groet,
  Pascalle

 3. Hilarisch stuk in DeMorgen bijlage over f*ck geluk! Tijdens een kort reisje in Ardennen lonkte dit artikel naar mij. Smullen, zouden meer mensen over moeten schrijven, dat maakt de wereld vat een stuk leuker en de mensen gelukkiger. Groeten!

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s